Cursos de teixir tapissos i disseny creatiu a l’EPA Sant Carles

0

El creatiu artístic i dissenyador gràfic Cesc Biosca ha posat en marxa dos cursos al Centre Públic d’Educació de Persones Adultes de Sant Carles d’Ontinyent, sobre tapissos i disseny gràfic.

El primer dels cursos té com a objectiu l’aprenentatge de l’art de teixir a mà amb la tècnica de l’alt llis, que suposa que cada ordit o entramat només pot ser utilitzat una vegada, assegurant que el resultat és únic, artístic.
Així, el curs busca transmetre aquesta tècnica, amb l’objectiu d’evitar que es perda l’art de teixir a mà. En paraules del mateix Biosca, el fet de teixir els tapissos suposa “elevar el tèxtil a la seua màxima expressió artística”.

Pel que fa al curs de disseny gràfic, permetrà conéixer les eines informàtiques actuals que permeten la maquetació o el disseny de catàlegs i altres formats. Aquest curs està enfocat a aquella gent a qui li agrade la fotografia o personalitzar tot allò que fa a escala gràfica.

Els cursos s’impartiran d’octubre fins a juny, en horari de vesprada. En el cas del curs de tapissos, l’horari serà de 19 a 21 hores els dilluns i dimecres, mentre que el curs de disseny gràfic es desenvoluparà en un horari de 18 a 20 hores els dimarts i dijous.

La matrícula dels cursos continuarà oberta fins al final de la setmana que ve.