02/12/2023 - 17:04
Més

  El Contenciós-Administratiu anul•la la multa de Medi Ambient per complir el Pla de Minimització

  Altres notícies

  El passat 23 de març, el jutjat Contenciós-Administratiu número 4 de València va donar la raó a la Mancomunitat i anul·la els 10.519€ de sanció imposats per la Conselleria de Medi Ambient per complir amb el Pla de Minimització Comarcal i dur els residus a les instal·lacions de Bufali en lloc de portar-les a Ròtova com eixigia la Generalitat. Aleshores el director general de Qualitat Ambiental, Vicente Tejedo, va considerar que la Mancomunitat operava en unes instal·lacions sense els permisos pertinents i que obstaculitzava que els municipis delegaren la gestió dels residus en el Consorci de Residus (COR) creat per la Generalitat junt amb altres 4 comarques més per a gestionar el fem. La sentència conclou que «no puede establecerse que la recurrente hubiera ejercido la actividad sin la preceptiva autorización o con ella suspendida o caducada o haya actuado de forma contraria a lo establecido en la ley» per la qual cosa no hi hauria cap infracció administrativa.

  El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, assenyala que «la sentència dóna la raó a la postura que sempre hem mantingut des de la Mancomunitat: la validesa del pla de minimització comarcal que permet la gestió autònoma dels residus» i anuncia que «reclamarem els deu mil euros de multa més interessos als que la Mancomunitat va ser injustament sancionada».

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -