23/07/2024 - 10:12
Més

  El Col•legi Santa Maria culmina dos anys de treball per representar “El Rey León” a Ontinyent

  Altres notícies

  Després de dos anys de treball i preparatius, el Col·legi Santa Maria d’Ontinyent iniciarà aquest cap de setmana un cicle de representacions del musical “El Rey León” per part d’alumnat del grup de teatre i el cor del centre. Es tracta d’una representació amb veus en directe i música adaptada per Vicent Casanova, en la que intervenen més de 150 persones entre cor, solistes i ballarins, tots ells de fins a 16 anys. L’obra, que es posa en escena amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Caixa Ontinyent, es representarà el dies 11 i 12 de juny, 2 de juliol, 17 de setembre, 1 d’octubre, 22 d’octubre i 5 de novembre en el propi col·legi, sempre a les 19:00 hores, amb un preu de 5 euros l’entrada.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut esta setmana la directora del centre, Isabel Mollá, l’encarregada del projecte de Teatre, Merche Casanova, i el diector del cor, Roberto Esteve, qui explicava que “va a ser una representació com mai s’ha vist en Ontinyent fora del Teatre Echegaray, amb veus i dramatització en directe, uns espectaculars vestuaris i un equip de llum i imatge amb grues per al que comptem amb la col·laboració d’una empresa especialitzada”. Des del centre s’agraïa a l’alcalde “la inestimable ajuda de l’Ajuntament, sense la qual fer activitats com aquestes sería molt complicat”.

  Jorge Rodríguez felicitava els responsables del centre “per l’esforç realitzat per traure endavant una obra com aquesta. Sempre diem que treballant junts les coses ixen millor, i implicar com s’ha fet a alumnat, mestres, ex mestres i familiars és tot un exemple en aquest sentit”, destacava. Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania a acudir aquest cap de setmana a les dues primeres representacions d’estrena de l’obra, per a la que es poden adquirir entrades a la secretaria del centre, de dilluns a divendres de 9 a 10 hores, i de 13 a 13:30 hores, i mitja hora abans de cada funció sempre que hi hagen entrades disponibles.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -