El CLJO presenta Les Paelles Joves 2016

0

Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent presenten, per quart any consecutiu, LES PAELLES JOVES  que es celebraràn el pròxim dissabte 26 de març. Una bona alternativa per a passar-ho bé aquests dies festius, on hi haurà música i bon ambient!

Una jornada que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València i que es realitzarà al pàrquing de la Universitat d’Ontinyent a partir de les 12h. El CLJO aportarà la llenya, així que sols s’ha de dur el menjar i la paella. Per a inscriure’s, cal acudir a la seu del CLJO (C/Joan XXIII 10B), abans del 22 de març i abonar 1€ per participant i posar-li un nom a cada grup de paella. Per participar d’aquesta activitat entraràs en el sorteig d’un pernil, cervesa artesanal i un caldero.

Els diners que s’arrepleguen es destinaran a pagar una xicoteta part de les despeses de l’activitat, que en són moltes (sanitaris, equip de so, neteja…). D’aquesta manera, els diners que s’estalvien seran per als joves, ja que es dedicaran a altres cursos, tallers, activitats d’oci, etc., que organitzem durant la resta d’any per a la joventut.

Però això no és tot! Recordem que del 24 al 26 de març, s’organitzen un fum d’activitats interessants més al FESTIVAL DIÀNIA i, per descomptat, molta música i bon ambient! Podeu comprar la vostra entrada per als concerts al CLJO. A més, al web del festival trobareu informació detallada de tot allò que hi ha programat http://festivaldiania.com .

Aquestes vacances, us esperem al barri del llombo!

 

Publicitat