El Clariano recupera la normalitat desprès del concert d’Alejandro Sanz

0

Un dispositiu coordinat pel regidor Manuel Cuesta ha dut a terme tasques de neteja intensiva tant al terreny de jocs com als exteriors del recinte

Tan sols 24 hores després del concert d’Alejandro Sanz, l’Estadi Municipal El Clariano d’Ontinyent no sols havia recuperat la normalitat, sinó que en molts aspectes ha vist millorades les seues condicions. El dispositiu coordinat pel Regidor d’Obres i estadio el clariano-1Neteja, Manuel Cuesta, ha inclòs a personal de les dues empreses concesionàries dels serveis de neteja viària i edificis municipals (FCC i Recisa) així com de la Brigada d’Obres Municipal, que han estat treballant intensament per tal de deixar el recinte i els seus exteriors en les millors condicions possibles.

El President de l’Ontinyent CF, Luís Ortiz, ha qualificat de “fabulós” l’estat en que ha quedat l’Estadi: “ningú podia esperar que el terreny quedara així de bé desprès del concert, i quant a les obres realitzades en matèria de seguretat, sense dubte han suposat una important millora respecte a l’estat previ a l’actuació musical”, assenyalava. Cal recordar que aprofitant la realització del concert, l’Ajuntament ha aprofitat per adaptar l’estadi El Clariano a la normativa federativa i d’espectacles vigent amb la col·laboració de l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida. Així mateix, l’Ajuntament ha procedit a senyalitzar els extintors i les eixides, instal·lat llums d’emergència i realitzat diverses tasques de neteja de les instal·lacions que portaven anys sense fer-se.

El propi terreny de joc també ha estat sotmès a tasques de neteja i condicionament, en el que en conjunt ha estat una “llavada de cara” que els seguidors de l’Ontinyent CF podran constatar aquest mateix divendres 9 d’agost, a les 20:30 hores, quan l’Estadi acollirà un encontre amistós entre el club ontinyentí i una selecció de jugadors professionals de Japó. La propera cita musical al recinte serà el 21 d’agost a les 22:00 hores, amb el concert del cantant asturià Melendi.

Publicitat