28/11/2023 - 15:09
Més

    El CFPA Sant Carles ofereix un nou curs per a preparar els exàmens de l’EOI

    Altres notícies

    El CFPA Sant Carles inaugura un nou curs al qual oferirà una formació a la que poden optar els 300 alumnes que han quedat fora dels nivells b1 i b2 d’anglès

    L’Ajuntament d’Ontinyent oferirà una preparació als exàmens de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), per donar resposta a les més de 300 persones que s’havien quedat sense plaça al curs 2013/2014 dels nivells b1 i b2 d’anglès a l’aulari d’Ontinyent de l’EOI d’Alzira. Estos cursos es posen en marxa al Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) Sant Carles, que ahir dimarts inaugurava al Centre Cultural de Caixa Ontinyent el seu nou curs 2013/2014, en un acte que comptava amb la presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla.

    En concret, al CFPA es posen en marxa dos grups per als interessats en presentar-se per lliure a les proves de l’EOI, “gent que en molts casos necessita d’estos títols per a exercitar la seua professió o per optar a un lloc de treball, i a la qual les administracions deuen donar resposta”, destacava Pla. L’edil incidia en què “no es pot entendre” com amb l’elevat nivell de matrícules que ve registrant any rere any l’aulari d’Ontinyent de l’Escola Oficial d’Idiomes “la Conselleria no atén a les necessitats de la ciutadania i segueix sense dotar la nostra ciutat d’una EOI pròpia”, una situació davant la qual “el Govern d’Ontinyent ha de fer el que estiga en la seua mà per atendre a estes persones, en aquest cas posant en marxa estos grups al Centre d’Adults Sant Carles”, assenyalava.

    Pepe Pla insistia que el Govern d’Ontinyent posarà sempre a disposició de la Conselleria tot allò que necessite per a posar en marxa una EOI pròpia a la ciutat, “si es comprometen a encetar l’obra, nosaltres buscarem un edifici per a oferir el servei d’immediat fins a que estiga, però el que no pot ser és que centenars de persones es queden sense cursar uns estudis que necessiten. Ontinyent no pot ser més un apèndix d’una altra Escola Oficial d’Idiomes, ha de tenir una pròpia i anem a seguir reivindicant-la amb totes les nostres forces”, concloïa el regidor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

    Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -