04/12/2023 - 1:29
Més

  El CES d’Ontinyent augmenta a 10.000 euros la partida per a la nova comissió

  Altres notícies

  “Pensem Ontinyent”, la nova comissió del Consell Econòmic i Social (CES) que “pensarà” el futur de la ciutat comptarà finalment enguany amb 10.000 euros per sentar les bases del que serà el futur Pla Estratègic del municipi. Així es determinava a la reunió del CES que tenia lloc el passat dijous, presidida per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, i a la que exercia per primera volta com a coordinadora Amparo Boscá en substitució del nou regidor d’Hisenda, Joan Gilabert.

  En concret, a la reunió s’aprovava incrementar el pressupost del CES en 4.000 euros, procedent del romanent de les subvencions de les associacions 2013 i 2014, que anirien a la comissió “Pensem Ontinyent”, per a dotar-la d’un pressupost anual que passa de 6.000 a 10.000 euros, donat que es una comissió nova del CES, que es fica en marxa enguany. A més es va parla de la possibilitat dels membres d’incorporar experts de fora dels CES per donar un funcionament a aquesta tercera comissió, que s’afegeix enguany a les comissions de Foment d’Inversions i Innovació Empresarial (que comptarà amb 44.000 euros), i de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana (que disposarà de 60.000).

  Per altra banda, es va aprovar per unanimitat mantenir les mateixes subvencions de l’any 2014 a les associacions i no tindre la necessitat aquestes de presentar nous projectes, sinó considerar vàlids les actuacions que aquestes ja van programar per al 2013. Cal recordar que, al seu conjunt, l’any passat es van impulsar des del CES accions com el Foro Imast; la “Fira de Tendes al Carrer”; la “Fira de Tapes i Rock”; les jornades de “Dissabtes Divertits”; la iniciativa “Ontinyent al Carrer; la “Ruta Literaria” i i una campanya de Nadal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -