30/05/2024 - 14:10
Més

  Deu carrers i camins d’Ontinyent són asfaltats aquesta setmana amb ajuda de la Diputació

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent asfalta durant esta setmana un total de 10 carrers i camins de la ciutat amb una ajuda de 132.000 euros de la Diputació de València, dins del Pla d Camins i Vials de la corporació valenciana.

  Al marc d’aquest pla, dins el qual ja es va delimitar 61 places d’aparcament i es va crear una nova vorera front al Poliesportiu Municipal, esta setmana s’està procedint des d’aquest dilluns a l’asfaltat de l’inici del Camí de la Farola, l’Avinguda Almaig (al tram entre Pius XII i l’Avinguda d’Albaida), i els carrers Jacinto Benavente, Cristòfol Colom, Trama i Vicent Lluis Montés Penadés. També esta setmana està previst realitzar tasques d’asfaltat al Camí de les Monges Carmelites i els carrers Serreta, Enric Valor, Monges Carmelites i Batans.

  El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, destacava que les obres en estos carrers i camins “permetran millorar el trànsit de vehicles i adequar zones d’estacionament molt utilitzades pels veïns”. Peris incidia en la importància de comptar amb ajudes com les d’aquest pla de la corporació valenciana, “ja que no sols ens permeten realitzar actuacions necessàries, sinó també crear i mantenir llocs de treball amb l’execució d’estes obres, ara a més amb un avantatge que anteriorment no teníem, com és la possibilitat d’invertir aquest Pla no sols en camins rurals sinó també en carrers”, recordava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -