A continuació oferim el comunicat amb el qual Compromís per Ontinyent dóna suport a la proposta de creació d’un centre d’acollida d’animals a Ontinyent:

A la passada campanya electoral municipal, Compromís per Ontinyent vam presentar el nostre programa electoral en forma de cartes adreçades a Ontinyent, que contenien els compromisos que preníem amb la ciutadania.

El nostre regidor Fran Quesada, aleshores regidor de Medi Ambient, s’adreçava així a Ontinyent: “Hi ha un tema que tens oblidat: els nostres animals de companyia. Es mereixen una miqueta més d’atenció, no creus? El nostre compromís: la creació d’un Centre d’acollida d’animals de companyia, des d’on donar resposta als problemes dels animals de companyia des del respecte i estima, no pot ser d’altra manera”.

És per això que donem suport a la proposta que ha llançat a través de Change.org que ha organitzat una veïna d’Ontinyent: “Protectora real ya! Basta de indiferencia política” i així mateix demanem a la ciutadania d’Ontinyent que signe la petició. Per donar suport a la proposta al Change cal clicar l’enllaç i signar.

La creació d’un centre d’acollida d’animals de companyia és una necessitat que ens van fer arribar les associacions de la ciutat i persones a títol individual, i no vam dubtar a convertir-la en un dels compromisos del nostre programa electoral. Una ciutat per a les persones passa per una ciutat per als nostres animals de companyia.

L’actual corporació compta amb l’estudi de viabilitat i el projecte del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia fet i pressupostat al departament de Medi Ambient. Només cal posar-lo en marxa en aquesta legislatura. Des de Compromís per Ontinyent demanem que es valore i s’estudie la proposta. Poden comptar amb nosaltres per a col·laborar amb el projecte. L’abandonament d’animals és una realitat i cal donar resposta.