728×90 caixa onti estiu
Home > General > Compromís per Ontinyent dóna suport a la proposta de creació d’un centre d’acollida d’animals a Ontinyent

Compromís per Ontinyent dóna suport a la proposta de creació d’un centre d’acollida d’animals a Ontinyent

A continuació oferim el comunicat amb el qual Compromís per Ontinyent dóna suport a la proposta de creació d’un centre d’acollida d’animals a Ontinyent:

A la passada campanya electoral municipal, Compromís per Ontinyent vam presentar el nostre programa electoral en forma de cartes adreçades a Ontinyent, que contenien els compromisos que preníem amb la ciutadania.

EconomyCash Juny

El nostre regidor Fran Quesada, aleshores regidor de Medi Ambient, s’adreçava així a Ontinyent: “Hi ha un tema que tens oblidat: els nostres animals de companyia. Es mereixen una miqueta més d’atenció, no creus? El nostre compromís: la creació d’un Centre d’acollida d’animals de companyia, des d’on donar resposta als problemes dels animals de companyia des del respecte i estima, no pot ser d’altra manera”.

És per això que donem suport a la proposta que ha llançat a través de Change.org que ha organitzat una veïna d’Ontinyent: “Protectora real ya! Basta de indiferencia política” i així mateix demanem a la ciutadania d’Ontinyent que signe la petició. Per donar suport a la proposta al Change cal clicar l’enllaç i signar.

La creació d’un centre d’acollida d’animals de companyia és una necessitat que ens van fer arribar les associacions de la ciutat i persones a títol individual, i no vam dubtar a convertir-la en un dels compromisos del nostre programa electoral. Una ciutat per a les persones passa per una ciutat per als nostres animals de companyia.

L’actual corporació compta amb l’estudi de viabilitat i el projecte del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia fet i pressupostat al departament de Medi Ambient. Només cal posar-lo en marxa en aquesta legislatura. Des de Compromís per Ontinyent demanem que es valore i s’estudie la proposta. Poden comptar amb nosaltres per a col·laborar amb el projecte. L’abandonament d’animals és una realitat i cal donar resposta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes

Ontinyent atendrà la demanda d’estacionament en festes amb un total de 2.800 places de pàrkings …