valencia turisme fitur

Compromís per Ontinyent dóna suport a la proposta de creació d’un centre d’acollida d’animals a Ontinyent

A continuació oferim el comunicat amb el qual Compromís per Ontinyent dóna suport a la proposta de creació d’un centre d’acollida d’animals a Ontinyent:

A la passada campanya electoral municipal, Compromís per Ontinyent vam presentar el nostre programa electoral en forma de cartes adreçades a Ontinyent, que contenien els compromisos que preníem amb la ciutadania.

El nostre regidor Fran Quesada, aleshores regidor de Medi Ambient, s’adreçava així a Ontinyent: “Hi ha un tema que tens oblidat: els nostres animals de companyia. Es mereixen una miqueta més d’atenció, no creus? El nostre compromís: la creació d’un Centre d’acollida d’animals de companyia, des d’on donar resposta als problemes dels animals de companyia des del respecte i estima, no pot ser d’altra manera”.

És per això que donem suport a la proposta que ha llançat a través de Change.org que ha organitzat una veïna d’Ontinyent: “Protectora real ya! Basta de indiferencia política” i així mateix demanem a la ciutadania d’Ontinyent que signe la petició. Per donar suport a la proposta al Change cal clicar l’enllaç i signar.

La creació d’un centre d’acollida d’animals de companyia és una necessitat que ens van fer arribar les associacions de la ciutat i persones a títol individual, i no vam dubtar a convertir-la en un dels compromisos del nostre programa electoral. Una ciutat per a les persones passa per una ciutat per als nostres animals de companyia.

L’actual corporació compta amb l’estudi de viabilitat i el projecte del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia fet i pressupostat al departament de Medi Ambient. Només cal posar-lo en marxa en aquesta legislatura. Des de Compromís per Ontinyent demanem que es valore i s’estudie la proposta. Poden comptar amb nosaltres per a col·laborar amb el projecte. L’abandonament d’animals és una realitat i cal donar resposta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi