29/11/2023 - 9:16
Més

  Compromís organitza un encontre amb els ciutadans d’Ontinyent per rendir comptes

  Altres notícies

  El grup municipal de Compromís per Ontinyent el proper divendres dia 9 de març convoca a qualsevol ciutadà i ciutadana, associacions, entitats i grups a participar en l’acte “Encontre amb la ciutadania. Compromís, 180 dies de responsabilitat al Govern municipal”, que tindrà lloc al Centre Cívic del Llombo a les 20h.

  En l’acte els tres regidors de Compromís a l’Ajuntament : Josep Francés, Francesc Quesada i Pepe Pla, donaran compte a la ciutadania de quines són les actuacions que fins ara s’han dut a terme en les regidores i quines són les estratègies i prioritats de futur que des de Compromís estàn previstes.

  Per altra banda, qualsevol ciutadà o ciutadana podrà preguntar als regidors sobre les seues actuacions i responsabilitats d’una forma directa, oberta, clara i transparent.

  Les raons fonamentals d’aquest encontre són:

  • Complir amb el principi de transparència amb què Compromís es va presentar a les passades eleccions municipals.
  • Donar a conéixer de primera mà la realitat de la gestió municipal.
  • Oferir a la ciutadania l’oportunitat d’intercanviar punts de vista i trobar solucions a les preocupacions que afecten a Ontinyent.
  • Buscar idees que generen noves expectatives.

  Amb aquesta intenció Compromís per Ontinyent vol materialitzar una de les seues principals prioritats, que no és altra que estar al servei de la ciutadania, donar compte de les seues actuacions i servir d’interlocutor per a millorar la gestió del Govern d’Ontinyent a través dels seus representants. Perquè participar és molt més que votar cada quatre anys.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -