Compromís explicarà a Benigànim el nou rebut del fem

0

La Coalició Compromís explicarà en una xerrada oberta a tota la població el Pla de Minimització de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida així com el funcionament del nou Consorci per a la gestió dels residus.

La xerrada tindrà lloc aquest proper divendres 21 de Desembre a les 20h al Saló d’Actes de l’Espai Jove (Avinguda de l’Ortissa) i participaran Fran Quesada (Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent), Julià Engo (Portaveu de fem beniganim-1Compromís a la Mancomunitat), Vicent Xavier Vila (Secretari Comarcal del Bloc-Compromís) i Joan Sanchis (Grup de suport a la Coalició Compromís a Benigànim).

Aquesta xerrada te com a objectiu explicar als ciutadans de Benigànim la tasca del nou consorci de gestió de residus a la Mancomunitat, que serà la mateixa que s’està fent ja directament a través de la pròpia Mancomunitat, però amb un cost mediambiental i econòmic que es triplicarà. Els ciutadans hauran de pagar el doble pel rebut de fem i pràcticament sense saber perquè, i és per això, que fem una crida als beniganins i beniganines a vindre a la xerrada, informar-se i plantejar les seues qüestions.

Al mateix temps, aquesta xerrada servirà per donar el tret d’eixida a tota una sèrie d’activitats que organitzaran els nostres simpatitzants a Benigànim, dins del marc d’un nou grup de suport a la presència de la Coalició Compromís a Benigànim.