13/07/2024 - 12:56
Més

  Compromís exigeix que s’aplique d’immediat la sentència del TJS respecte al càlcul dels 3km pel transport escolar

  Altres notícies

  De nou, la justícia ens dóna la raó. La sala del contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha emés una sentència favorable als interessos de la ciutadania. Compromís arreplegà el malestar de les comunitats educatives davant del desficaci d’ordre del Consell en regular el Transport Escolar gratuït de 3 quilòmetres lineals.

  La coalició demanava en la seua petició davant els tribunals que s’anul·larà tant la referència al càlcul “en línia recta” com l’ús de l’expressió “es podrà”, mentre que l’administració valencià va defensar que el contingut de l’article s’ajustava a dret.

  Amb aquesta sentència es posa en evidència la injustícia del govern valencià davant del desigual tracte que ocasiona un càlcul on no es té en compte que l’alumnat ha de transitar per carrers, places, camins… i no de forma recta o lineal com indicava l’ordre. De vegades centres educatius propers, l’alumnat ha de superar diferents dificultats urbanístiques ocasionant una injustícia en el seu càlcul de proximitat, doncs el desplaçament no es correspon amb la distància lineal.

  Des de Compromís exigim l’aplicació immediat d’aquesta sentència durant aquest curs escolar i demanem a la Conselleria que no recurrisca per no allargar en el temps l’aplicació d’aquesta norma, pensem que ja s’ha danyat bastant a l’alumnat en aquestes circumstàncies durant els cursos passats. Compromís presentarà a les Corts Valencianes una proposició no de llei per la immediata execució de la sentència.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -