El BLOC d’Ontinyent participa activament al 6é Congrés del Bloc Nacionalista Valencià

0

Aquest cap de setmana es celebra el 6é Congrés del Bloc Nacionalista Valencià, Congrés que ha de definir quin ha de ser el paper del BLOC en la Coalició Compromís i com s’ha d’articular la seua participació, ratificar les normes de funcionament de la Coalició i marcar les línies de l’acció política de futur. En el congrés s’aprovaran els nous estatuts que inclouen la participació en Compromís i una ponència política que amb el títol ‘Construïm l’esperança, per un horitzó de vida digna’, vol donar resposta a molts dels problemes de la societat actual amb unes apostes dins de la línia d’actuació de la Coalició Compromís. El col·lectiu d’Ontinyent  del Bloc Nacionalista Valencià participa activament en el debat de les ponències i aportarà deu delegades i delegats (5 dones i 5 homes) al congrés que s’ha de celebrar dissabte i diumenge en la Universitat Politècnica de València.

Així mateix, també s’ha convidat a tot el col·lectiu i als simpatitzants a estar presents en el congrés, especialment al BLOC JOVE d’Ontinyent que compta amb 8 membres nous, per tal de participar del debat d’idees que es produirà aquest cap de setmana, i que vol ser l’aportació del BLOC a l’alternativa de govern en la que està convertint-se la Coalició Compromís.

El portaveu de BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent, Josep Francés ha declarat que“ es tracta d’una fita molt important aquesta nova etapa, de cara a liderar la Coalició Compromís al espai valencianista, progressista i ecologista del País Valencià amb una nova executiva paritària, que estarà formada per 12 dones i 12 homes, a més del secretari general, Enric Morera.”

El col·lectiu del BLOC d’Ontinyent participa activament en el congrés nacional d’aquest cap de setmana amb 10 delegats. Josep Francés, portaveu de grup municipal Compromís, Joan Gilabert secretari local i Vicent Xavier Vila, entre altres, assistiran al VI Congrés del BLOC.

Publicitat