Comencen les obres de millora de la seguretat de la CV-665 al seu pas per El Pilar

0

El regidor d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent, Manuel Cuesta, ha visitat hui les obres de millora de la seguretat vial en la carretera CV-665 al seu pas per la zona de El Pilar d’Ontinyent, una actuació que inclou la creació d’una nova rotonda que permetrà reduir la velocitat dels vehicles en un tram molt freqüentat per vianants. Cuesta ha estat acompanyat per tècnics municipals i de la Diputació de València, que, com a titular de la carretera, assumeix el pressupost de l’actuació valorat en 257.852 euros.

La construcció d’aquesta rotonda ajardinada de 19 metres de diàmetre pretén millorar la seguretat vial de la carretera CV-665 al seu pas per la zona d’El Pilar Es tracta d’un tram adjacent a una urbanització i al Col·legi per a Discapacitats, a més de ser utilitzada per molts veïns i veïnes per a passejar, i la nova rotonda obligarà als vehicles a reduir la seua velocitat de circulació. Està previst que les obres finalitzen a mitjan mes d’octubre.

El regidor d’Obres ha explicat que es tracta d’una actuació reclamada en diverses ocasions pel Govern d’Ontinyent després de les reivindicacions realitzades pels veïns de la zona. “Vam fer nostra la petició i li la vam traslladar a la Diputació el 2012”, ha afegit Cuesta. Inicialment, l’ens provincial va acceptar la creació de voreres a la zona, però l’Ajuntament va replantejar a la Diputació la necessitat d’una actuació més completa i aquesta finalment va accedir a executar les obres per a la rotonda com a part del Projecte d’Actuacions de Millora de les Carreteres CV-665 i CV-794.

Cuesta ha agraït “la receptivitat de la Diputació a les demandes del Govern d’Ontinyent per a realitzar una actuació que era necessària, que si es compleixen els terminis anunciats es farà realitat en pocs mesos”. Així mateix, el regidor ha demanat a l’ens provincial que assumisca els costos de creació de la vorera prevista a les immediacions de la rotonda.

Publicitat