29/02/2024 - 0:00
Més

  Un clínic d’esport femení i un partit de futbol base femení inaugurarà el nou camp de la Purissima

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent, la FFCV i el Club Esport Base Ontinyent organitzaran un clínic de futbol base femení aquest diumenge 18 de febrer per a inaugurar el nou terreny de joc de futbol-8 amb gespa artificial als camps de la Puríssima d’Ontinyent. La intervenció, amb un cost de 140.000 euros cofinançats a parts iguals per l’Ajuntament i la Federació Valenciana de Futbol, “atén una demanda històrica i suposa una nova mostra de recolzament a l’esport de base”, manifestava el regidor d’Esports, Óscar Borrell. L’edil recordava que estos terrenys, ubicats al barri de Sant Rafel, són utilitzats regularment pels més de 400 esportistes dels 24 equips de l’Escola del Club Esport Base Ontinyent.

  El nou terreny de joc compta amb una gespa idèntica a la que es va dotar en 2015 a l’adjacent camp de futbol-11, delimitant-se amb una vorera perimetral de formigó, i dotant-se d’un sistema d’evacuació de pluvials, canons de rec, preinstal·lació d’enllumenat, i equipament esportiu (porteries, banquets o xarxes), a més d’ampliar-se en una altura la grada existent a la intersecció amb els altres camps de gespa.

  El clínic de futbol base  femení que tindrà lloc a la inauguració  està adreçat a xiquetes no federades d’entre 8 i 12 anys d’edat, que poden aprendre la metodologia de treball de les seleccions femenines autonòmiques amb els responsables del cos tècnic de la Federació. Borrell explicava que “serà una matinal de diumenge diferent i sense dubte divertida, en el que totes les xiquetes participants s’exercitaran en una completa sessió d’entrenament en la que també podran conèixer de primera mà a les protagonistes de les Selecció Autonòmica valenciana, i portar-se una samarreta commemorativa de la inauguració del Camp de la Puríssima”, assenyalava. El clínic començarà a les 11:00h hores, i a la finalització el combinat autonòmic valencià femení aleví disputarà un encontre amistós d’exhibició davant d’un equip representatiu del Club Esport Base Ontinyent (CEBO). Les xiquetes que vullguen inscriure’s cal entrar en la web de la FFCV en el següent enllaç http://www.ffcv.es/wp/clinic-femenino/

  Per altra banda, també aquest mes de febrer l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de la Federació de Futbol ha posat a disposició de les AMPES d’Ontinyent i el personal de formació del CEBO un curs de monitor de futbol i/o futbol sala destinat a majors de 16 anys que desitgen iniciar-se en la tasca de monitor/a d’esports d’equip dels Jocs Esportius Escolars, o ampliar la seua formació. Els continguts del curs anaven encaminats a donar al monitor/a la formació necessària, tant teòrica com pràctica, per poder entrenar equips dels Jocs Esportius Escolars. Les persones interessades hauran de portar tota la documentació a les oficines del departament d’esports al Poliesportiu Municipal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -