Caixa Ontinyent publica la seua nova aplicació mòbil

0

Caixa Ontinyent ha llançat este matí la seua nova aplicació per a mòbil, que permetrà realitzar una gran varietat d’operacions a colp de clic: consulta de comptes, targetes, traspassos, transferències, targetes virtuals, així com operacions de valors.

A través de l’APP de Caixa Ontinyent, disponible per a IOS i Android, es podran localitzar també les oficines de l’entitat, establir contacte amb ella i accedir a la xarxa de privilegis Euro 6000.

Amb estes actuacions, Caixa Ontinyent potenciarà l’ús de ferramentes que permetran un accés més fàcil als distints servicis financers, un servei addicional a una part dels clients–especialment els més jóvens-, que han augmentat significativament la seua relació amb l’entitat.

Per al Cap de l’Àrea de Negoci de Caixa Ontinyent, José Francisco Sanfélix, “és un pas indispensable per a oferir la màxima qualitat als nostres clients que, cada vegada en nombre més gran, exigixen poder estar atesos les 24 hores. El desenvolupament d’estes noves aplicacions de banca mòbil fan que la nostra entitat se situe en l’avantguarda d’este tipus de tecnologia”.