09/12/2023 - 19:37
Més

  Caixa Ontinyent cedeix un nou local a ADIEM per realitzar activitats addicionals

  Altres notícies

  ADIEM (Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental) ha posat en funcionament hui, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, un nou local social que li permetrà realitzar activitats addicionals a les quals desenvolupa actualment a través del CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social). El local se situa en el carrer Sant Ignacio, 34 d’Ontinyent, al costat del CRIS, i ha sigut cedit en ús gratuït per part de Caixa Ontinyent.

  Ontinyent ha sigut pionera en l’atenció, rehabilitació i integració de les persones amb problemes de salut mental, impulsades per la col·laboració entre ADIEM, l’Ajuntament d’Ontinyent, Generalitat Valenciana i l’Obra Social de Caixa Ontinyent, que en 1998 van posar en funcionament el primer CRIS de la Comunitat Valenciana.

  Les actuacions del centre beneficien actualment a més de 400 persones, i compta amb un equip de treball de 12 professionals que desenvolupen activitats com a avaluació psicològica, d’integració comunitària, integració laboral i voluntariat, així com programes de rehabilitació cognitiva, psicomotricitat i intervenció familiar, entre d’altres.

  Amb este tipus d’actuacions, i a través de la seua obra social, Caixa Ontinyent cobreix un dels seus objectius fundacionals que és contribuir a la millora de la qualitat de vida en el seu àmbit d’actuació. En 2015, més de 250.000 persones es van beneficiar directament de l’obra social realitzada per Caixa Ontinyent, constituïda bàsicament pels serveis que es presten en els seus 25 centres implantats en 13 localitats, el seu programa de publicacions i la seua col·laboració continuada amb més de 300 col·lectius del seu àmbit d’actuació, centrat en les comarques centrals valencianes: la Vall d’Albaida, la Costera, el Comtat, l’Alcoià, la Safor i la ciutat de València.

  Font: Caixa Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -