Bonig anuncia una Llei valenciana d’emprenedors i autònoms

0

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha anunciat avui que el PP treballa en una nova Llei autonòmica d’emprenedors i autònoms per a potenciar un sector fonamental després que el Consell s’haja passat dos anys “sense fer gens”.

Així, ha assenyalat que el PP també contemplarà en el seu programa la baixada d’impostos amb l’eliminació d’impostos com el de Patrimoni i Successions i la bonificació en l’Impost de Transmissió Patrimoni.

Bonig ho ha anunciat en la seua visita a la comarca de la Vall d’Albaida on s’ha reunit amb empresaris de la comarca en Coeval, Ontinyent. També ha mantingut trobades amb alcaldes, militants i simpatitzants del PP en aquesta comarca.

Isabel Bonig ha anunciat que el PPCV està mantenint una ronda de contactes amb diferents organitzacions empresarials de la Comunitat per a conéixer les seues necessitats i transmetre’ls el que serà l’avanç del programa polític de cara a 2019.

“El PP està treballant en dues línies fonamentals: el suport a la iniciativa privada perquè a la Comunitat Valenciana s’està vivint una limitació molt important de l’activitat econòmica i estem desaprofitant un moment molt bo de repunt de l’economia, perquè des del Consell s’estan posant moltes traves a la iniciativa privada en sectors com a Sanitat, Educació o Política Social i en diferents lleis”.

Per a facilitar el creixement, la presidenta del PPCV ha anunciat una nova Llei autonòmica d’emprenedors i també una específica Llei valenciana d’autònoms per a potenciar aquest sector. “Han passat més de dos anys i el Consell no ha fet gens. Ací pretenem arreplegar moltes iniciatives ampliades que ja han començat en el PP nacional amb la llei, un programa de baixada i eliminació d’impostos com el de Patrimoni i Successió i la bonificació en l’Impost de Transmissió Patrimonial. Són mesures que afavoriran sens dubte el creixement econòmic i la iniciativa privada”.

Així mateix, Bonig ha manifestat que “entenem que hi ha dues qüestions en matèria d’infraestructures fonamentals per a la comarca com és la línia Xàtiva-Alcoi i l’autovia entre Terrateig-l’Olleria que han de tirar endavant. També proposem el nou Palau de Justícia d’Ontinyent, la nova Escola d’Idiomes o inversions en polígons industrials on el PP “ha presentat diferents iniciatives parlamentàries perquè el Consell solament ha executat el 8% dels 323 milions d’euros previstos per als sectors productius”.

Finalment, s’ha referit al projecte Alcoinnova, en la comarca de l’alcoià. “Ens agradaria que aquest projecte que revitalitzarà la zona tire endavant i que d’una vegada els partits d’esquerra deixaren la disputa judicial i es posaren a treballar”.

Publicitat