23/07/2024 - 11:34
Més

  Bocairent segueix les concentracions mensuals contra la violència masclista

  Altres notícies

  La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bocairent ha començat aquesta setmana a repartir mocadors morats per a ser nugats en balcons o en altres llocs visibles perquè servisquen per conscienciar i per condemnar la violència masclista. D’aquesta forma, els elements tèxtils, que comptem amb la llegenda ‘Ens volem vives’, es poden aconseguir gratuïtament en les oficines municipals, en el centre d’informació juvenil i en els estancs locals.

  A més, aquest dissabte, 23 de juliol, a les 19.00 h tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament la concentració mensual contra la violència masclista i en suport de les víctimes d’un terrorisme que deixa ja 26 morts en el que portem d’any. Aquesta serà la tercera trobada fomentada per la Regidoria d’Igualtat “amb la intenció de fer una pedagogia constant perquè ens trobem davant d’un problema que afecta a la convivència diària de moltes dones front al qual no ens podem mostrar indiferents”, segons la titular municipal, Begoña Perigüell.

  En l’àmbit cultural i festiu, el cap de setmana arriba carregat d’activitat a Bocairent. Així, divendres hi haurà possibilitat tant d’aprendre ritmes llatins de la mà de Jesús Condés en la primera vesprada de ball del programa ‘Refresca’t amb la cultura’ (20.00 h, parc de Cervantes) com de ‘passejar per la pedra viva’ en una ruta nocturna a alguns dels principals recursos turístics de la població (23.00 h des de la plaça de l’Ajuntament).

  A la concentració contra la violència masclista, dissabte de vesprada se sumarà la proclamació de les festes d’estiu a sant Agustí (20.00 h al Patronat). L’acte, presentat per Blanca Castelló, comptarà amb l’etnòleg ontinyentí Sergi Gómez com a mantenidor. Igualment, el club ciclista realitzarà una marxa nocturna amb bici (20.00 h des del parc de l’Estació) dins de les jornades esportives d’estiu mentre que el parc de la Derrota (21.30 h) acollirà el primer Bekirent Rap integrat en les propostes de l’‘Estiu jove’.

  Finalment, la plaça de bous servirà diumenge (20.00 h) d’escenari a un concert d’òpera i de sarsuela a benefici de l’Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana (Asleuval). La soprano Mari Carmen Fortea, el tenor Javier Palacios, el violinista Jaime Mingarro i el pianista José Madrid actuaran en una cita que compta també amb fila zero.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -