29/11/2023 - 3:33
Més

  19 estudiants alemanys d’intercanvi són rebuts per l’alcalde d’Ontinyent

  Altres notícies

  Un grup d’estudiants alemanys que es troben d’intercanvi educatiu a Ontinyent han estat rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez. En total són 19 joves estudiants de la ciutat de Gemeinde Gorsskrotenburg els que estan des d’aquest dimarts durant una setmana a Ontinyent, pernoctant a cases d’alumnes del Col·legi La Concepció d’Ontinyent que participen amb ells d’un intercanvi cultural i de pràctica d’idiomes.

  Els i les estudiants acudien al despatx d’alcaldia acompanyats de 2 professors del seu centre d’origen que els acompanyen durant el viatge, així com per representants del Col·legi La Concepció. Jorge Rodríguez animava els estudiants a gaudir dels diferents atractius de la ciutat, en un cap de setmana al qual tenen un afegit amb les celebracions del “Mig Any Fester” i el mercat medieval que omplirà el barri de la Vila i la Plaça de Baix.

  Els estudiants li lliuraven a l’alcalde un obsequi del primer edil del seu municipi, Friedhelm Engel, en forma de dos DVDs amb imatges d’esta localitat alemanya, i una carta a la qual mostra la seua alegria per la represa del contacte entre estudiants d’ambdues ciutats, que l’any passat ja van dur a terme una activitat com aquesta.

  Al programa d’activitats previst per a estos dies, els estudiants alemanys visiten indrets d’Ontinyent com el casc antic i el Pou Clar, així com vàries empreses, per a posteriorment realitzar desplaçaments a altres localitats com Benidorm o València.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -