IniciGeneralBocairent reclama una vegada més la construcció d’una rotonda a la CV-81

Bocairent reclama una vegada més la construcció d’una rotonda a la CV-81

El punt dóna accés a polígon industrials, a la serra de Mariola i a l’hotel Ferrero

L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, va enviar aquest dimecres, 28 d’agost, una carta al secretari autonòmic d’Infraestructures, Victoriano Sánchez-Barcaiztegui, instant-li a solucionar l’accés situat al punt quilomètric 15,5 de la CV-81 que actualment compta amb una rotonda partida. De fet, la Generalitat Valenciana mateixa qualifica aquesta actuació com a “necessària” dins del projecte de cv81 bocairent-1construcció 42-V-1826 d’abril del 2006 per a la millora de la seguretat vial de la carretera al seu pas per la localitat.

No obstant això, aquesta obra va quedar ajornada sense data el novembre del 2011; per la qual cosa, l’Ajuntament de Bocairent va sol·licitar una “solució transitòria que consistia en l’habilitació d’una rotonda completa al·legant dos motius: augmentar la seguretat vial i facilitar els accessos als polígons industrials de la zona, al parc natural de la serra de Mariola i a l’hotel Ferrero”, tal i com recorda el primer edil per a qui aquesta mesura pretenia “ajudar a la indústria i al turisme del nostre poble”. L’efecte va ser immediat perquè Sánchez-Barcaiztegui va visitar el tram el 28 de desembre següent i en una altra reunió posterior, el 29 de juny del 2012, la Conselleria d’Infraestructures es va comprometre “a buscar la solució més adient i a realitzar-hi l’obra”.

Per això, l’alcalde de Bocairent retrau en la missiva que “més d’un any després, ni s’ha licitat el projecte ni ha començat l’obra”. Aquesta inactivitat s’agreuja, segons Ferre, “pel deficient manteniment de la carretera que posa en risc la seguretat del tram”.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular