22/02/2024 - 2:09
Més

  Bocairent programa cinc activitats amb motiu del Dia mundial del medi ambient

  Altres notícies

  L’Ajuntament de Bocairent mitjançant l’Àrea d’Espais públics i naturals ha preparat un intens cap de setmana d’activitats amb motiu del Dia mundial del medi ambient. No obstant això, la programació va començar aquest dimecres, 1 de juny, amb un taller de risoteràpia sobre ‘Risi-clatge: excuses per a no reciclar’ al local de l’associació Tyrius d’ames de casa.

  Divendres de vesprada (de 16.30 a 19.00 h) tindrà lloc al parc de la Derrota diversos tallers per als més menuts dins de la proposta ‘Fira del reciclatge: els colors dels 4R’ mentre que per la nit hi haurà una excursió a la llum de la lluna. De la mà del Grup de muntanya local, els assistents eixiran a les 20.30 h des del parc de l’Estació per a ascendir fins el repetidor pel camí de Sant Jaume i els Teulars; en aquest punt, un sopar precedirà una classe pràctica sobre fotografia nocturna a càrrec de membres de l’Associació fotogràfica de Bocairent abans de tornar per la zona dels Terrers.

  Per a dissabte (19.30 h, sala Joan de Joanes) quedarà la proposta cultural de la programació amb la presentació del llibre ‘La cuina de la serra de Mariola: receptes i gastroliteratura’ (Llibres de la Drassana) de Mila Valls i d’Ana Valls per part de les autores i de l’editor Vicent Baydal. La publicació abasteix la gastronomia dels pobles del voltant del parc natural.

  Finalment, una visita a la finca el Buixcarró tancarà la commemoració diumenge de matí (9.30 h). La gestió mediambientalment responsable que la fundació Victoria Laporta fa d’aquesta propietat de més de 650 hectàrees i un taller de sabons naturals a partir d’herbes aromàtiques impartit per l’associació Ventalls Naturals constituïxen una proposta destinada a tots els públics, especialment el familiar.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -