29/01/2023 - 7:15
Més
  IniciCulturaArriba la 4a edició de ‘Contes a la Fresca’ a la Vall...

  Arriba la 4a edició de ‘Contes a la Fresca’ a la Vall d’Albaida

  El passat dissabte, Otos acollia l’inici de la 4a edició de ‘Contes a la Fresca’, una iniciativa cultural i d’oci per a l’estiu de la mà de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. En aquesta ocasió ‘Contes a la Fresca’ comptarà amb la participació d’Eva Andújar, que va ser qui va actuar a Otos, El Gran Jordiet i Blai Senabre. Aquests reputats contacontes recorreran 15 municipis de la comarca durant els mesos de juliol i agost.

  El Conseller de Cultura de la Mancomunitat de Municipis, Fede Vidal, explica que “moltes de les històries que es conten en aquesta proposta potser ja les coneixem, però l’objectiu dels ‘Contes a la Fresca’ és recuperar el costum de la transmissió oral de tots aquests relats que formen part de la nostra cultura com a poble”. “A més, any rere any hem pogut comprovar la bona acollida que ha tingut entre les veïnes i veïns de la Vall d’Albaida, pel que podem afirmar que amb aquesta 4a edició, ‘Contes a la Fresca’ es consolida com una cita més de l’agenda estival de la comarca. El món està cada vegada més globalitzat i necessitem espais fora dels dispositius multimèdia, per a que les nostres menuts coneguen les històries del seu poble; al cap i a la fi, són l’essència d’allò que significa la nostra cultura” declara Vidal.

  D’aquesta manera, després de passar per Otos, ‘Contes a la Fresca’ arribarà a Montitxelvo (17 de juliol), Bèlgida (26 de juliol), Benigànim (26 de juliol), Castelló de Rugat (26 de juliol), El Palomar (27 de juliol), Quatretonda (1 d’agost), Atzeneta d’Albaida (2 d’agost), La Pobla del Duc (2 d’agost), Llutxent (5 d’agost), Lloc Nou de Sant Jeroni (6 d’agost), Bocairent (7 d’agost), Alfarrasí (8 d’agost), Beniatjar (17 d’agost) i, finalment, Salem (23 d’agost).

  Tota la informació detallada sobre horaris, llocs concrets i artistes es pot consultar a través de la web www.mancovall.com

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit