Arriba a Ontinyent l’exposició fotogràfica sobre la violència de gènere “No dóna igual”

0

Arriba a Ontinyent l’exposició fotogràfica “No dóna igual”. Aquesta mostra, que busca conscienciar i sensibilitzar sobre la violència de gènere, està formada per fotografies amb imatges que pretenen combatre la indiferència i, especialment, contribuir a establir relacions equilibrades, solidàries i constructives amb les persones.

L’exposició, que serà inaugurada demà dissabte 1 d’octubre, a les 18:00 hores, ha sigut organitzada a través d’un concurs convocat per l’Institut Valencià de la Joventut. En ell han participat joves residents en la Comunitat Valenciana d’entre 14 i 30 anys, en dues categories en funció de l’edat: de 14 a 17 anys i de 18 a 30 anys. Les imatges, cedides pels autors i autores, recorren diferents poblacions per tal de abordar aquest problema social i afavorir la implicació i el compromís de la joventut.

Pel que fa a l’ubicació, la mostra es podrà visitar fins al 15 d’octubre a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara d’Ontinyent. L’horari serà de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores. Diumenges i festius romandrà tancada.

Font: Casa de la Cultura d’Ontinyent