16/06/2024 - 17:04
Més

  ANIMA participarà a les Festes de Sant Josep amb la xerrada “El rebost, font de salut”

  Altres notícies

  Dins del seu calendari semestral d’activitats, ANIMA oferirà una xerrada sobre alimentació saludable organitzada per els festers de Sant Josep en el marc de les activitats de la seua setmana cultural. Una activitat oberta al públic que estarà a càrrec de l’àrea de nutrició d’ANIMA i que tindrà lloc el proper dimarts 15 de març a les 20:30 h. al saló de la parròquia.

  La cita, te com a objectiu la sensibilització sobre els beneficis d’una alimentació saludable i la conveniència de generar uns bons hàbits des de ben menuts. Per fer-ho, des d’ANIMA plantejaran una compra als establiments més comuns com ara la verduleria, la carnisseria, la peixateria o l’ultramarins desgranant així els beneficis que els aliments que allí trobem aporten a la nostra salut. D’aquesta manera, d’una forma didàctica i entretinguda, els assistents podran observar lo fàcil que és posar en pràctica en el nostre dia a dia una alimentació saludable per a tota la família.

   

  Altres conferències i tallers per al mes de març

  ANIMA te previstes altres activitats per al mes de març. Entre elles, la conferència a càrrec de l’oncòleg integratiu Javier Herráiz que ANIMA ha organitzat de la mà de l’associació de plantes medicinals Vall Dolça i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. La conferència que tindrà per títol “Cáncer, ¿tiene cura?”, pretén fer una reflexió sobre la malaltia integrant els tractament tradicionals amb altres complementaris. Tindrà lloc el divendres 18 de març a les 19:30 h. a la Sala Gomis (Multiusos) amb entrada lliure i aforament limitat.

  I com una activitat periòdica, cada dilluns de fi de mes (en este cas al ser festiu serà el 21 de març), de 18:00 a 20:00 h. tindrà lloc a la seu d’ANIMA un taller de manualitats dirigit al públic en general i de caràcter gratuït. Un taller organitzat per l’àrea de voluntariat d’ANIMA enfocat a la realització de detalls per a la seua venda a fires solidàries i altres esdeveniments, permetent així l’autofinançament de l’associació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -