728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Festes i tradicions > El barri de Sant Josep inicia la seua festivitat amb la tradicional Kermesse

El barri de Sant Josep inicia la seua festivitat amb la tradicional Kermesse

El passat cap de setmana, Ontinyent, va viure de ple el seu Mig Any de Festes de Moros i Cristians i per aquesta raó, les activitats falleres van quedar reduïdes a sols el diumenge que va començar amb les Falles, amb la missa de 10.00 h.

Després de la mateixa, es va inaugurar la Kermesse una de les activitats amb més antiguitat d’aquesta festivitat local, que es mantindrà oberta durant els pròxims caps de setmana així com el dia de Sant Josep. Aquesta activitat, patrocinada per “Is my Hotel” i “Autobusos La Concepción”, compta amb un total de 79 barracons amb jocs variats i realitzats pels mateixos menuts amb ajuda dels seus educadors.

A les 12.30 h i, sempre amb la vista posada al cel, començava el Concurs de Paelles de les Falles del 2016 que va contar també amb gran participació i animació durant tot el matí del diumenge. Les paelles, realitzades pels xiquets amb els seus educadors, contant com sempre amb els savis consells de pares i iaios des de la barrera, van anar cuinant-se d’allò més bé fins que, ja finalitzades la gran majoria d’elles, la pluja va aparéixer.

L’aigua però, no va poder amb les ganes de fer festa, l’entusiasme i la voluntat dels educadors del centre que, una vegada posats a refugi els menuts, van continuar acabant les paelles perquè tots els menuts pogueren dinar i gaudir de la jornada. Cal agrair la seva tasca i tranquil·litzar als pares perquè tenim molt bons educadors que es desvetllen pels seus fills així com al patrocini de la carnisseria “Ca Conchin” i “TransAron” per fer possible l’activitat.

El jurat va tindre com tots els anys molt difícil la seua feina “perquè les paelles van quedar d’allò més bones” tot i els contratemps. Els premis però, no es van poder fer públics aquest diumenge i es donaran el pròxim cap de setmana que estarà ple d’activitats tots dos dies.

Els actes de falles continuaran el dissabte 5 de març amb la Plantà de la Falla des de les 9:00 h per part de l’artista faller de Gandia José Sanchis Izquierdo, l’Arreplegà a partir de les 15.00 h i a les 16.30 la Crida pels carrers del Barri.

Diumenge continuaràn amb missa 10 i durant el matí tindrà lloc les tradicionals activitats per als més majors del barri; el concurs de Petanca i el de Bac per a la tercera edat, la Kermesse i tindrem la Tómbola per canviar els punts d’aquesta activitat per regals.

Ja de vesprada i a les 17.30, els carrers adjacents a la parròquia es convertiran en els Alps on Heidi ja està esperant la visita de la seva amiga Clara per gaudir junt de tot el barri de l’espectacular i sempre molt esperat Rally de Falles.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida entra en els dies grans de les Festes Patronals i de Moros i Cristians

Fins a l’11 d’octubre Albaida tornarà a viure la Festa Major amb un seguit de variades activitats adreçades a totes les edats i amb forta presència de la societat civil albaidina