Alberto Fabra confirma que el PP “és un enemic” de la Vall d’Albaida

0

El PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida ha lamentat que el President de la Generalitat, Alberto Fabra, haja confirmat que el PP “és un enemic” de La Vall d’Albaida, en excloure-la de les prioritats del Consell per a 2014 que anunciava esta setmana.

Els socialistes han lamentat que, mentre es van a reanudar projectes sanitaris i educatius a la Ribera, l’Horta o La Safor, “el Partit Popular continua atacant a La Vall d’Albaida en ignorar una volta més les necessitats de la línia Xàtiva-Ontinyent-Alcoi, el doble tram de la CV-60 pendent entre Terrateig i l’Olleria, l’Hospital d’Ontinyent o les obres anunciades i pendents a centres educatius com el col·legis públics Beata Inés de Benigànim, Elias Tormo d’Albaida, o l’IES l’Estació d’Ontinyent, entre d’altres”, recorden.

Els socialistes de La Vall destaquen que “no són demandes d’ara, la majoria són peticions que venen d’abans de la crisi”, lamentant que Fabra “haja confirmat una volta més l’error en el que estaven tots aquells que creien que el PP tenia algún tipus d’estima per la comarca. Per a ells La Vall d’Albaida és un enemic declarat i així ho demostren any rere any quan es tracta d’executar inversions en infrastructures”, conclouen.