10/12/2023 - 5:34
Més

  Albaida serà el pròxim destí del Gastrotur

  Altres notícies

  La Mancomunitat promocionarà tots els atractius turístics en la II Mostra de Moros i Cristians a Gandia

  “Des que va començar el Gastrotur s’han registrat un total de 376 comensals que han gaudit no sols dels menús especials sinó també, de les nombroses activitats organitzades tant per part dels municipis com dels restaurants”, ha manifestat Juan A. Puchades, President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Ha continuat: “hem conclòs juny i amb el municipi d’Albaida conclou el mes de juliol, però encara ens queden molts restaurants per a gaudir”.

  Coincidint amb el municipi d’Albaida, la Mancomunitat de Municipis estarà present en la II Mostra de Moros i Cristians a Gandia, ha afirmant el president: “durant el cap de setmana del 26 al 28 de juliol, el departament de turisme estarà ubicat al passeig marítim de Gandia promocionant tots els atractius turístics i les festes de la comarca així com, els dos programes estrella d’aquest estiu, el gastrotur i el senderisme 2013”.

  Puchades ha destacat: “per a la celebració d’aquest esdeveniment turístic s’ha reeditat el catàleg de moros i cristians a la Vall d’Albaida que recull informació sobre les festes, els actes més destacats així com imatges característiques i representatives de les entrades de moros i cristians de la nostra comarca”.

  El passat cap de setmana, el Gastrotur fou acollit per Benigànim. Els tres restaurants van oferir suculents i exquisits menús per a grans i xiquets d’entre el 8 i 14€ per persona. El restaurant Bar Cafeteria Guirigall va oferir dos tipus de menú a més de l’ entrada gratuïta a la zona de infantil de jocs; pel que fa al restaurant l’Ortissa, va oferir un menú gastrotur amb inflables per a xiquets i, finalment, el restaurant Asador el Paso qui va oferir dos tipus de menús; un per a migdia i, l’altre de nit amb activitats complementàries, així doncs els xiquets van gaudir d’un castell inflable i de la discomòbil durant la nit del dissabte.

  El proper cap de setmana, del 26 al 28 de juliol, el gastrotur viatjarà a Albaida on el restaurant el Pansat serà l’ambaixador gastronòmic del municipi i de la comarca i oferirà un exquisit menú per 10€ per persona amb música en directe. D’aquesta forma el gastrotur d’Albaida es combina amb les festes i fira de San Jaume.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -