01/12/2023 - 20:13
Més

  Albaida estrena la nova estació de tren

  Altres notícies

  Ahir diumenge 29 de juny de 2014 va entrar en funcionament la nova estació de tren d’Albaida. Culmina així un treball iniciat fa més de 4 anys per l’equip de govern del PP de l’Ajuntament d’Albaida.

  Així, Albaida, ja disposa d’una infraestructura molt necessària, ja que amb la nova estació és més accessible, moderna i adaptada a les necessitats actuals, a més de estar més aprop del nucli urbà. Aquesta nova estació permet l’intermodalitat, es a dir la connexió amb altres mitjans de transport com l’autobús que podrà estacionar a la porta. Segons el PP d’Albaida, “És una prova clara de l’aposta de la Generalitat pel manteniment de la línia Xàtiva-Alcoi, tan necessària per vertebrar les nostres comarques centrals”.

  Des de el PP expliquen “Està construïda integrament per la Generalitat Valenciana amb la cessió per part de l’Ajuntament, governat pel PP, dels terrenys necessaris. I no significa de ninguna manera l’abandonament de l’anterior, que volem que es restaure i siga emprada per a un ús públic i social pels ciutadans d’Albaida” afirmen des del PP. “És patrimoni nostre i volem conservar-la. Però ja no complia en les necessitats que ara té el transport ferroviari modern. Amés d’estar en peralte, en una corba, que dificultava la visió del revisor sobre qui pujava o no al tren i amb una distància entre l’andana i el tren molt perillosa per poder accedir a la pujada o baixada a dit tren”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -