13/07/2024 - 10:53
Més

  Torna l’Estiu Musical a Ontinyent

  Altres notícies

  Un any més l’ Agrupació Musical d’Ontinyent junt a l’Ajuntament d’Ontinyent organitza l’estiu musical, on cada divendres del mes de juliol hi haurà una activitat musical, cada setmana a un lloc diferent del poble. La primera cita la tenim el proper divendres 4 de juliol, aquesta serà “la nit jove”, on per segon any l’Agrupació aposta per una nit destinada especialment per als joves d’Ontinyent i les comarques del voltant. Els encarregats d’ambientar la nit serà un grup de músics de l’Agrupació Musical d’Ontinyent que faràn una actuació de xaranga, també Karra-ska’l un grup del comtat que aportaran els seus ritmes d’Ska jazz alegres i festius, i per tancar el cartell  tocarà La Trocamba Matanusca, ells amb els seus ritmes balcanics tancaran una nit de festa popular per a tots els gustos.

  La segona cita serà el divendres 11 de juliol a la plaça de la Coronació, on es farà un concert a càrrec de la banda jove de l’agrupació musical Ontinyent.

  La Intokables Big Band tocarà el tercer divendres de juliol al Mirador de Sant Rafel, repetint per 3r any després de l’èxit de les anteriors edicions.

  Per concloure aquest cicle de música a la fresca, es celebrarà un concert amb l’Agrupació musical d’Ontinyent i la Societat Musical La Lira Fontiguerense.  Aquest serà al Parc Mestre Ferrero.

  Tots els concerts seran a les 23:00h i l’entrada serà gratuïta.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -