22/06/2024 - 21:45
Més

  Agullent organitza una xarrada-taller sobre urgències pediàtriques

  Altres notícies

  El proper dimecres  17 de febrer, professionals de pediatria de l’Hospital General d’Ontinyent oferiran una xarrada-taller per explicar d’una manera pràctica com actuar davant d’una urgència pediàtrica. El taller, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal d’Agullent a les 18 hores, forma part del programa “Activitats de Vida i Salut” que promou la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent per tal de divulgar informació al voltant d’aspectes que poden ajudar a millorar la vida quotidiana.

  Així, la propera activitat del programa “Activitats de Vida i Salut” serà una xarrada i un taller pràctics titulats “Com actuar a casa davant d’una urgència pediàtrica”. Serà impartida pels pediatres Leire Martí, Ricardo Margalef i Salvador Climent de l’Hospital General d’Ontinyent, qui a més de fer explicacions teòriques faran demostracions pràctiques de com actuar davant diverses situacions d’urgència. “Es tracta d’una xarrada-taller molt recomanable per a totes aquelles persones que des de l’àmbit familiar o professional es relacionen amb xiquetes i xiquets”, comenta Teresa Terol, regidora de Sanitat.

  En el marc de programa “Activitats de Vida i Salut” està previst realitzar en el proper mesos d’altres iniciatives com una xarrada sobre salut bucodental, una altra sobre la fitoteràpia per a controlar el pes, una jornada de revisió visual gratuïta i una xarrada sobre l’origen emocional de la malaltia, a càrrec del bioquímic, Vicent Guillem.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -