Agullent llança un pla d’ajudes a a rehabilitació de vivendes i locals de centre històric

L’Ajuntament d’Agullent ha llançat un Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent. Un paquet d’ajudes que permeten als propietaris de les vivendes obtindre fins al 50% del pressupost de l’actuació prevista, amb un màxim de 10.000€ per als propietaris de vivendes unifamiliars residents a l’immoble sotmesos a rehabilitació. Per als no residents la subvenció màxima serà de 8.000€.

“Les subvencions permeten actuar de manera global en les vivendes, o parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments”, comenta Jesús Pla, alcalde d’Agullent. “A més també hi ha una línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, una altra per a l’eliminació d’elements impropis en vivendes del centre històric, com rètols o aparells, i també es pot demanar una subvenció per a l’enderrocament d’edificacions, sempre que existisca el compromís del propietari d’executar una nova vivenda en el termini de quatre anys”.

En aquest paquet d’ajudes, l’Ajuntament d’Agullent també subvencionarà les depeses de la redacció de projecte d’execució de vivendes de nova planta ubicades en solars existents al centre històric. El Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals que llança l’Ajuntament d’Agullent també inclou un apartat per a l’adequació interior de locals comercials ja habilitats.

El termini per acollir-se a aquest pla d’ajudes està obert fins el 31 d’octubre i les obres que opten a subvenció han d’haver-se executat al llarg del 2016. “L’objectiu d’aquest pla és donar un incentiu als propietaris de les vivendes del centre històric perquè hi realitzen les millores necessàries per a tindre una millor habilitat, una estètica adequada a l’entorn, i perquè els veïns interessats en comprar-se un habitatge al centre històric, tinguen un al·licient i una espenta per a rehabilitar-se sa casa”, comenta Pla. Les ajudes van ser refrenades per unanimitat al darrer ple municipal i tindran continuïtat l’any 2017.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent trau a licitació per 460.000 euros les obres de l’anell “ciclopeatonal”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació per 462.708,91 euros (iva inclòs) la creació de l’anell …