13/07/2024 - 12:02
Més

  Adela Cortina imparteix a Ontinyent una conferència a la Trobada d’alumnes d’Unisocietat

  Altres notícies

  La catedràtica d’Ètica Adela Cortina, Premi Nacional d’Assaig pel Ministeri d’Educació i Cultura per l’assaig “Per a que serveix realment l’ètica?”, participarà aquest divendres a Ontinyent la III Trobada d’alumnes d’Unisocietat que organitza la Universitat de València. Es tracta d’una cita que reunirà a prop de 500 persones procedents de les 6 seus d’aquest programa de formació multidisciplinar per a majors de 30 anys: L’Eliana, Massamagrell, Quart de Poblet, Cullera, Gandia i Ontinyent.

  Les activitats començaran a les 9:45 amb l’arribada a la ciutat dels participants, que de 10:00 a 11:30 hores realitzaran una visita guiada per la ciutat en grups, a la qual tots els participants tindran la possibilitat de comprar embotit d’Ontinyent. Posteriorment, de 11:30 a 12:00 hores, els assistents tindran temps per esmorzar o prendre un cafè als bars de la zona de la Plaça de Sant Domingo, per a posteriorment assistir a l’acte que tindrà lloc de 12:00 a 13:30 al Teatre Echegaray, on intervindran diferents autoritats acadèmiques i polítiques que donaran pas a la conferencia d’Adela Cortina. Un dinar a l’Hotel Kazar posarà punt i final a les activitats previstes, després del qual els assistents tornaran a les seues poblacions d’origen.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -