19/07/2024 - 7:54
Més

  44 persones immigrants a l’Escola d’Acollida d’Ontinyent

  Altres notícies

  Un total de 44 persones immigrants procedents de 9 països s’han pogut beneficiar enguany de l’Escola d’Acollida d’Ontinyent, Programa Voluntari de Comprensió de la Societat Valenciana que garanteix  als nous ciutadans el coneixement d’informació per potenciar Proporcionar als nous ciutadans i ciutadanes coneixements sobre la societat espanyola en general i de la valenciana en particular, dotant-los d’autonomia personal per a puguen exercir plenament la seua ciutadania.

  Aquest curs ha tingut una durada total de 40 hores distribuïdes en 20 sessions de 2 hores casa sessió, que s’han celebrat des del 17 de setembre fins al passat 29 de novembre.  l’acte de cloenda assistia la Regidora de Territori i Segona Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, qui participava a un esmorzar intercultural on cadascú dels participants a l’Escola d’Acollida va portar productes típics del seu país d’origen, que en esta ocasió han estat Marroc, Colòmbia, Bulgària, Romania, El Salvador, Equador, Paraguai, Cuba i Armènia.

  El curs s’ha realitzat a dependències municipals, estant subvencionat per la Direcció Territorial d’Integració i Cooperació i organitzat mitjançant l’agència AMICS al Departament de Serveis Socials Generals, coordinat per la Regidoria de Política Social i Ciutadania. La docència d’aquest curs ha sigut portada a càrrec per part d’ una educadora social del departament de Serveis Socials, de la treballadora social de l’agència AMICS, i de dos voluntaris del grup AMVOS. Quant als continguts, s’han estructurat en quatre àrees: una de llengua castellana i valenciana; una de legislació bàsica espanyola; una tercera de geografia i història espanyola i valenciana, i una quarta d’informació pràctica sobre estrangeria, treball, vivenda o sanitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -