Per a reduir el risc d’incendi s’inspeccionaran els solars que confronten amb el casc urbà

0

La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà en els propers dies una nova inspecció als solars que confronten amb el casc urbà per a reduir el risc d’incendi i insalubritat. A més, podrà dictar ordres de neteja als qui no mantinguen les seues propietats en condicions adequades i generen un risc per a la resta de veïns.

Sostenibilitat ha demanat ja a tots els propietaris que mantinguen nets els terrenys. Els propietaris del solars de la zona de Germanies, entre Guerau de Montmajor i la zona residencial del passeig de Germanies, han netejat els seus terrenys a requeriment de l’Ajuntament. Així, s’ha eliminat el perill d’incendi i insalubritat, com també la possible presència de fauna no desitjada, com rossegadors i insectes, que proliferen en estos solars.

“Cal reiterar l’obligació legal que tenen tots els propietaris de terrenys de mantenir-los nets i en condicions adequades de salubritat, per tal d’evitar la propagació d’incendis forestals”, ha recordat el regidor de Sostenibilitat, Fran Quesada.

Publicitat