11/12/2023 - 16:55
Més

  40 persones assisteixen a la primera xerrada formativa de la campanya “Ontinyent contra el Foc”

  Altres notícies

  Prop de 40 persones assistiren ahir a l’edifici CREC d’Ontinyent a la primera xerrada formativa als voluntaris de la campanya “Ontinyent contra el Foc”, impulsada per la regidoria de Sostenibilitat per protegir les serres del terme durant el període estival.

  La primera de les dues xerrades previstes servia per tractar conceptes bàsics de prevenció, d’activitats que es poden realitzar o no a la serra, i de forestals i d’incendis forestals. Les xerrades estan realitzades per Santiago Sais, tècnic socioambiental i Deva Sanz, enginyera de medi ambient, comptant-se també ahir amb la participació d’Antonio Extremera, responsable de bombers d’Ontinyent, i de Sergi Ibáñez, de l’empresa Previnsa. La segona xerrada, que tindrà lloc esta vesprada de 19:00 a 21:00 hores al mateix espai, tractarà temes com la logística dels equips de vigilància i les rutes i la cartografia i la toponimia de les serres d’Ontinyent.

  El regidor de Sostenibilitat, Fran Quesada, explicava que “amb aquesta campanya volem aprofitar les activitats habituals dels veïns i veïnes per detectar qualsevol incidència forestal en el menor temps posible, però també crear un major sentiment de corresponsabilitat en la defensa del terme, que és de tots i totes”, incidia el regidor, qui agraïa als voluntaris i voluntàries la seua implicació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -