11/12/2023 - 10:33
Més

  300 promeses del ciclisme valencià participen al XIII Encontre Ciclista “Ciutat d’Ontinyent”

  Altres notícies

  Al voltant de 300 joves esportistes de 6 a 16 anys de tota la província participaran diumenge 11 de setembre al XIII Encontre Ciclista “Ciutat d’Ontinyent”. Tres dies després del pas de la Volta Ciclista a Espanya per la ciutat (dijous dia 8 de vesprada), el ciclisme serà novament l’esport protagonista a la capital de La Vall d’Albaida, en una jornada organitzada pel Club Ciclista Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i la Diputació de València, amb el patrocini de l’empresa Family Cash.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que “va a ser una setmana molt especial per fomentar l’esport del ciclisme a Ontinyent, dijous amb la Volta Ciclista a Espanya i diumenge amb aquest Encontre Ciclista, dos esdeveniments en els que comptem amb la col·laboració de la Diputació de València. Agraïm al Club Ciclista Ontinyent i la Federació de Ciclisme el seu treball per fomentar l’esport de base no sols amb aquest Encontre sinó al llarg de tot l’any, coincidint amb un dels objectius principals de la regidoria. També cal agrair en aquest cas el recolzament de la iniciativa privada, que ha estat clau per fer possible esta activitat”, manifestava.

  El president del Club Ciclista Ontinyent, Juan Peiró, explicava que el circuit serà totalment urbà per el polígon industrial, el que permetrà ocasionar menys molèsties al trànsit rodat. L’eixida i la meta serà en el pàrking de l’empresa Family Cash, on animava a la ciutadania “a acudir i animar als participants, perquè per a ells suposa un afegit de motivació, especialment per als nostres corredors locals”. Peiró agraïa la implicació de l’Ajuntament i la Diputació, les empreses patrocinadores amb Family Cash al front, així com a Protecció Civil, la Policia Local, els voluntaris “i a tots aquells que van a treballar per ajudar-nos a traure endavant una activitat pensada per fer crèixer els i les nostres joves”, manifestava.

  El Director Esportiu del Club Ciclista Ontinyent, Juan Salmerón, donava detalls de la prova de categoria cadets, que tindrà eixida a les 9:30 hores, fent-se 23 voltes a un circuit de 2650 metres que destacava com “interessant, sobretot en algunes corbes molt tècniques”, i destacant que l’equip local del Club Ciclista Ontinyent “va a competir per tot, ja que tenim un gran equip que està fent molt bones posicions per tota Espanya i ací tindran un incentiu extra al córrer com a locals, tot i que no serà fàcil”.

  El director de l’Escola de Ciclisme d’Ontinyent, Emilio Solera, explicava per la seua banda que les proves de les diferents categories d’Escoles de Ciclisme començaran a les 10:30 hores, completant-se més o menys voltes segons la categoria participant a un circuit que en aquest cas serà d’aproximadament 1000 metres. Es comptarà amb la pràctica totalitat de les escoles de la Província de València i algunes d’Alacant.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -