12/06/2024 - 20:19
Més

  Les 24 hores esportives reuniran 2.000 esportistes al poliesportiu d’Ontinyent

  Altres notícies

  Més de 2.000 esportistes participants en prop de 20 modalitats esportives i una afluència de al voltant de 10.000 espectadors, són les xifres que s’espera registrar aquest cap de setmana a les “24 hores esportives d’Ontinyent”, la festa anual de l’esport que organitza l’Ajuntament i que enguany tindrà un partit de rugby i la recuperació de les competicions de pilota valenciana com a principals novetats.

  El regidor d’esports d’Ontinyent, Óscar Borrell, compareixia hui davant els mitjans de comunicació juntament a una ampla representació dels clubs participants, per donar detalls d’una festa esportiva de referència a les comarques centrals. Borrell agraïa “l’alta implicació dels clubs per mostrar tot allò que ofereix Ontinyent per a la pràctica esportiva i fomentar la iniciació a la mateixa, l’esport de base, i l’ús d’unes instal·lacions que seguim treballant dia a dia per millorar”, explicava.

  Com en anys anteriors, hi haurà competició de Futbol Sala; Futbol 7, Básquet, Volei, Frontennis, Tennis, Pàdel, Petanca, Natació, Escacs, marxa senderista i cursa trail running nocturna, a més d’exhibicions de Balls de Saló, Tir amb Arc, Gimnàstica Rítmica, Aeróbic, balls latins, zumba i un triangular de Handbol.

  Quant a les novetats, Borrell avançava que el partit de Rugby entre el recentment creat Rugby Club Ontinyent i una Selecció Valenciana de la Rugby League, servirà com a inauguració de les competicions divendres a les 19:45 hores. Pel que fa a la pilota valenciana, el regidor recordava que l’any passat ja va haver una exhibició, que enguany es reprendrà amb una partida de raspall entre jugadors professionals, però a la que s’afegirà la recuperació de les competicions de 24 hores de pilota, que no es disputaven des de principis dels anys 90.

  El regidor explicava que estes 24 hores “van a ser les primeres en què es comptarà amb la nova gespa artificial, els nous accessos a les pistes o els nous magatzems construïts dins del Pla de Modernització del Poliesportiu. Un pla que ha suposat la inversió de més de 1’5 milions d’euros i que també ha inclòs en esta legislatura la finalització de les obres dels vestidors i en poques setmanes afegirà la nova pista d’atletisme, les obres de la qual s’han ampliat per tal de fer-la apta per a l’homologació internacional”. Óscar Borrell posava de relleu la història i antiguitat d’algunes competicions de les 24 hores en esports com el futbol sala o el frontennis, amb més de 35 anys, així com la presencia de nombrosos equips de localitats de tota la Comunitat Valenciana en algunes modalitats.

  El regidor d’esports recordava també de cara a un esdeveniment com aquest, a més de preparar el poliesportiu, es coordina un dispositiu de seguretat que inclourà socorristes, una ambulància, efectius sanitaris i de protecció civil i la vigilància de la policia local. Óscar Borrell demanava als visitants que respecten les instal·lacions, facen un ús responsable dels punts de recollida de fem, “i en la mesura d’allò possible vinguen a peu, ja que tot i que comptem amb els pertinents espais d’estacionament, el poliesportiu està a pocs minuts del centre urbà, i no utilitzar el cotxe és més saludable, ecològic i també més esportiu i adient en un cap de setmana com aquest”, assenyalava.

  Les competicions s’iniciaran divendres a les 19:45 hores, perllongant-se ininterrompudament l’activitat fins que es disputen les últimes finals 24 hores després, al voltant de les 20:00 hores de dissabte. Està previst que la màxima afluència simultània es registre en la nit de divendres a dissabte, quan poden arribar a haver al voltant de 5.000 persones al poliesportiu.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -