60 xiquetes i xiquets ja gaudeixen de la III Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent

60 xiquetes i xiquets començaven aquest dilluns la III Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent, organitzada per l’Ajuntament, la Fundació Universitària Vall d’Albaida i la Universitat de València (UV). El Regidor d’Educació, Óscar Borrell i la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, visitaven aquesta setmana l’edifici del Campus on els participants de 3 a 12 anys gaudiran, fins al 26 de juliol, d’una programació amb tallers, dinàmiques de grup, esports o excursions.

Durant la visita, el regidor destacava que aquesta nova edició de l’Escola “és una mostra de la bona relació que mantenen l’Ajuntament, la UV i Caixa Ontinyent” i incidia que “és una escola de qualitat amb un programa amb grans professionals i que permet als xiquets i xiquetes gaudir durant el mes de juliol en espais amb instal·lacions totalment equipades. A més a més, com a novetat, en esta edició es compta amb una professional en educació especial per a una millor atenció a la diversitat dels xiquets i xiquetes participants”, explicava.

Així mateix, a través de l’Escola d’Estiu també està desenvolupant-se el programa de suport a les famílies en el període estival de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per tal que els menors que pertanyen a famílies en risc d’exclusió social per deprivació econòmica puguen gaudir d’activitats d’oci i temps lliure, accedir a necessitats bàsiques d’alimentació, alhora que es contribueix a facilitar la conciliació laboral.

Paula Soler incidia que “a través d’aquest programa volem garantir la inclusió social de totes i tots els xiquets, els quals sols haver de preocupar-se de gaudir de l’estiu i quedar allunyats de qüestions econòmiques” i afegia que “des de l’àrea de Política per a les Persones anem a continuar treballant per garantir la inclusió de totes les persones en la nostra societat”, declarava.

En aquest sentit, el coordinador de l’Escola, Rafa Montava, explicava que totes les activitats que es duran a terme en l’Escola d’Estiu han estat coordinades amb la UV on “totes i tots els xiquets realitzaran activitats conjuntes a través de tallers de cuina, jocs populars així com eixides cap a altres espais de la ciutat com puga ser el Pou Clar”, afirmava.

Cal recordar que l’Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent té un horari de 9:00 a 14:00 hores, totalment compatible amb l’Estiu Esportiu, l’oferta esportiva i formativa per a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys al Poliesportiu, i els cursets de natació a la piscina coberta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sanitat i Educació transmeten el protocol específic de protecció i prevenció de la COVID-19 als centres educatius

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport …