08/12/2022 - 17:23
Més
  IniciEconomiaEmpreses i comerços20 empresaris participen en el Pla de Millora Empresarial

  20 empresaris participen en el Pla de Millora Empresarial

  Un total de 20 empresaris i empresàries d’Ontinyent podran millorar el seu pla de negoci gràcies al Pla de Millora Empresarial, una nova oferta formativa que s’ofereix des de hui a la ciutat impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en esta ocasió de la mà de la Cambra de Comerç pla millora empresarial-1de València i amb el finançament de la Generalitat Valenciana. El programa, que únicament s’ofereix a 5 poblacions valencianes, s’iniciava hui amb un acte de presentació al qual es comptava amb la presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; Antonio Carmona, Coordinador de l’Escola de Negocis de la Cambra de Comerç; i Pablo Gimeno, Director de l’edició d’enguany del Programa.

  En aquest acte, Jorge Rodríguez agraïa la implicació de la Cambra de Comerç i recordava als assistents que al mateix edifici CREC on s’impartirà la formació des de hui i fins el 8 de novembre tenen al seu abast l’accés a tot un seguit d’avantatges i d’accions que es contemplen al Pla de Reactivació Econòmica (Banc de Naus Comercials per facilitar l’accés al lloguer d’aquestes; acord amb Caixa Ontinyent per oferir préstecs en condicions avantatjoses, etc.), i que “plasmen la prioritat que estem donant des del des del Govern d’Ontinyent a la Promoció Econòmica”, explicava.

  El Programa de Millora Empresarial que començava hui té una durada de 7 setmanes, durant les quals es combinarà sessions teòriques de grup i consultoria individual per a cada empresa participant, a les quals es donarà a conèixer tècniques per a millorar la rentabilitat de les empreses: com elaborar un pla d’empresa, un pla estratègic i un pla de viabilitat així com l’estructura de cost de l’empresa. L’Alcalde afegia que “per eixir de la crisi una de les principals armes que tenim és la formació”, recordant que entre les accions estratègiques que s’estan impulsant al respecte des del consistori està l’aposta per la Universitat de València (amb la novetat enguany de la titulació en ADE) i en l’impuls a les accions formatives.

  En aquest sentit, el Departament de Promoció Econòmica ha organitzat des de gener de 2012 un total de 34 d’estes accions en forma de tallers, jornades o cursos, a les que han participat més de 700 persones inscrites. 20 d’estes accions han estat adreçades específicament a emprenedors i empresaris, a les quals s’ha comptat amb 400 inscrits, mentre que la resta han estat altres activitats adreçades a persones en situació de desocupació. Jorge Rodríguez encoratjava als assistents al Programa de Millora Empresarial “a aprofitar al màxim estes setmanes, i també els avantatges que dóna l’Ajuntament, que estarà sempre al vostre costat en aquest camí”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

  El més llegit