21/06/2024 - 0:53
Més

  150 promeses del ciclisme valencià tanquen la temporada aquest diumenge a Ontinyent

  Altres notícies

  Al voltant de 150 joves esportistes de 6 a 14 anys de tota la província participaran aquest proper diumenge 27 de setembre al XI Trofeu d’Escoles de Ciclisme “Ciutat d’Ontinyent”, que enguany serveix com a cloenda de temporada per a les escoles de ciclisme valencianes. La jornada, organitzada pel Club Ciclista Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, tindrà com escenari els carrers del barri de Sant Rafel, i inclourà el lliurament dels maillots als guanyadors de la “challenge” provincial en les seues diferents categories.

  El regidor d’esports, Óscar Borrell, explicava que “després de l’èxit de la prova sub-23 i d’élite que va tenir lloc recentment, i que va transitar pel barri de Sant Josep, ara anem a organitzar esta altra prova en Sant Rafel, perquè volem que tota la ciutat s’impregne de l’esport i els valors que aporta”, destacava. Borrell, que agraïa el Club Ciclista Ontinyent i la Federació de Ciclisme el seu treball per fomentar l’esport de base, avançava que fomentar l’esport entre els joves “va a seguir sent un dels objectius d’esta regidoria en la temporada 2016, a la que anem a seguir apostant per organitzar tota mena d’esdeveniments vinculats a l’esport de base”, destacava.

  El president del Club Ciclista Ontinyent, Juan Salmerón , manifestava que acollir la cloenda de la temporada “és un honor”, comptant-se amb un circuit “que era el primer que va emprar al seu temps el Club Ciclista Ontinyent”, i que recorrerà els carrers Cristòfol Colom, Bonavista, Pare Fullana, Carlos Díaz i Lluís Espí per tornar a Cristòfol Colom. El director de l’Escola de Ciclisme d’Ontinyent, Emilio Solera, explicava per la seua banda que al llarg del matí, entre les 10 i les 12:00 hores, hi haurà 6 curses en aquest circuit, completant-se més o menys voltes segons la categoria participant, que seran Promeses, Principiants, Alevins i Infantils, rebent tots els participants un obsequi de l’organització. Des del Club Ciclista Ontinyent s’animava a la ciutadania “a eixir el carrer i animar als participants, perquè per a ells això suposa un afegit de motivació, especialment per als nostres corredors locals”, assenyalaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -