21/04/2024 - 16:53
Més

  Ontinyent presenta el seu nou equip de paraciclisme que competirà a nivell nacional

  Jorge Rodríguez mostra el suport de l'Ajuntament a un projecte “que mostra que la nostra és una ciutat esportiva i inclusiva”

  Altres notícies

  La Sala Gomis d’Ontinyent s’ompli aquest dilluns de gom a gom per a la presentació del nou equip de paraciclisme de la ciutat, Ulevel Paracycling, una iniciativa sorgida del Club Ciclista Radical Bike que compta amb el suport de l’Ajuntament. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, posava de relleu l’interés d’una iniciativa “que mostra que la nostra és una ciutat esportiva i inclusiva, un projecte pioner en el que creguem fermament”, manifestava.

  El regidor d’Esports, Ferran Gandia, s’expresava en la mateixa línia en posar de relleu “la importància de donar suport no sols a l’esport convencional, sinó també a l’adaptat”, destacant el caràcter innovador d’aquest projecte i el seu alt nivell esportiu, “ja que comptem amb esportistes d’alt nivell que poden anar perfectament a unes paralimpiades”.

  L’equip acull a campions d’Espanya i de Copa d’Espanya fent com Rosa Sansaloni, que sent dona, veterana i paraciclistas ha trobat una segona oportunitat en l’esport i disciplina que la va veure desenvolupar la seua carrera esportiva. També figuren els tàndem formats per Javier Vaquero i Óscar Perales i Nacho Rodrigo i Óscar Hernández i el pilot auxiliar Julio Rodrigo. A més de Sansaloni, de la categoria C, competiran amb aquest jersei Modest Pascual i José Roldán. Aquest passat cap de setmana ja van participar en l’Autonòmic de Pista amb triomfs de Nacho Rodrigo/Óscar Hernández en tàndem, Modest Pascual (MC4), José Roldán (MC5) i Rosa Sansaloni (WC5).

  L’acte també va comptar amb la presència del President de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Kike Gutiérrez; Pascual Orengo, director de l’equip; Vicent Perales, entrenador i seleccionador, i el multimedallista paralímpic David Casinos, un dels principals valedors de l’esport adaptat a la Comunitat Valenciana i aficionat al ciclisme, que no es va voler perdre l’ocasió de donar suport a la iniciativa. La Sala Gomis va comptar a més a més amb una exposició de quadres de l’artista plàstic i exciclista Miguel Soro, que va poder ser gaudida pel nombrós públic assistent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -