20/05/2024 - 6:11
Més

  150 joves ciclistes de València i Múrcia participaran al I Trofeu de Ciclisme Cadet “Ciutat d’Ontinyent”

  Altres notícies

  La prova serà puntuable per al rànking de la Federació Valenciana i transcorrerà per un circuit parcialment urbà

  Fins 150 joves ciclistes de categoria cadet procedents de 8 clubs de València i Múrcia es donaran cita aquest diumenge a partir de les 10:30 hores al I Trofeu de Ciclisme “Ciutat d’Ontinyent”, organitzat pel Club Ciclista Ontinyent amb la col·laboració de trofeu ciclisme-1l’Ajuntament de la ciutat. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava que aquesta prova puntuable per al rànking de la Federació Valenciana, “portarà una gran quantitat de visitants, a la ciutat, entre esportistes i familiars, el que sempre és positiu”. L’edil elogiava el treball del Club Ciclista Ontinyent, “que és un dels més actius a la ciutat tant en l’esport base com a la resta d’activitats, cosa que els hem d’agrair”.

  El Director Tècnic de la prova, Adrian García, explicava que el recorregut tindrà eixida i meta a l’Avinguda d’Albaida, recorrent els carrers José Iranzo, Sanchis Guarner, l’Avinguda del Tèxtil i el Pont de Sant Vicent, on es girarà fins a tornar a la meta i completar un circuit de 6 quilòmetres que es recorrerà 10 vegades pels participants. “Serà una cursa espectacular amb un circuit ràpid i molt atractiu tant per a corredors com per a espectadors”, explicava, posant de relleu que l’arribada a meta “serà especialment espectacular”.

  El President del Club Ciclista Ontinyent, Juan Peiró, tenia al seu torn paraules d’agraïment per a la Regidoria d’Esports i per als patrocinadors per la seua ajuda i implicació, i demanava als veïns i veïnes de la zona per on s’habilitarà el circuit en el matí de diumenge “paciència i comprensió”, recordant que la prova “serà ràpida” i no durarà més de 2 o 3 hores com a molt.

  Pepe Pla feia també una crida a l’assistència a una competició a la qual que s’espera una gran afluència de públic, i animava “a recolzar a totes i tots els participants, i especialment als 8 joves del Club Ciclista Ontinyent que competiran en casa, que tenen aspiracions, i per als que seria molt important fer un bon paper al seu poble i davant els seus amics i familiars”, destacava el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -