12.000 butlletes per al sorteig d’un xec-regal al Mercat Municipal d’Ontinyent

Ana Torró Martínez és la guanyadora d’un val per gastar 400 euros als establiments del mercat

Els comerciants agraeixen el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent per estimular la fidelitat dels seus clients

Més de 12.000 butlletes optaven al xec regal de 400 euros que es sortejava hui al Mercat Municipal dins la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, la iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent i les associacions de comerciants amb la qual es pretén fomentar la realització de compres nadalenques a la ciutat. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acudia al sorteig acompanyat dels regidors Joan Sanchis, Manuel Cuesta i José Antonio Calabuig, que juntament amb el President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Matíes Mira, contemplaven com la sort i la ma innocent d’una xiqueta determinaven que la guanyadora del premi fora Ana Torró Martínez, ontinyentina i clienta habitual del també conegut com “Mercat de Dalt”.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que “des del primer moment, el Govern d’Ontinyent era conscient que calia apostar pel Mercat Municipal amb una campanya que incloguera activitats de potenciació del comerç, i per això es va començar amb la campanya Junt Fem Mercat, que hui cobrava una especial rellevància amb aquest sorteig extraordinari”.Ontinyent-Ilusiona-Desembre-2012

Matíes Mira, per la seua part, qualificava l’acollida de la iniciativa com “un èxit total”, agraint als seus clients la seua fidelitat, i a l’Ajuntament d’Ontinyent “el recolzament que ens ha donat per estimular-la, ja que sense l’Ajuntament no hauriem pogut fer la meitat de coses”. Pel que fa al Regidor de Comerç, Joan Sanchis posava de relleu que “la intenció és intentar afavorir als nostres comerciants i la promoció econòmica en estos moments de crisi”, tenint al seu torn paraules d’agraïment “per la fidelitat dels clients al nostre comerç, i per als comerciants pel seu treball no només en esta campanya, sinó també el que fan tots els dies per dinamitzar el Mercat Municipal i amb ell  el nostre centre històric”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Presenten l’estudi hidràulic per evitar les problemes d’inundacions

L’Ajuntament d’Ontinyent duia a terme aquest dilluns la presentació pública de l’estudi hidràulic previ al …