11/12/2023 - 16:33
Més

  Vicent Gandia, 4t Junior al campionat autonòmic de València

  Altres notícies

  El triatleta ontinyentí Vicent Gandia ha posat punt final a una temporada atípica amb la seua participació al Campionat Autonòmic de Triatló Sprint, en categoria Junior, disputat aquest dissabte a la ciutat de València.

  Gandia, qui enguany es troba entrenant amb un grup de la Selecció Espanyola de Triatló al Centre d’Alt Rendiment Joaquín Blume de Madrid, ha deixat de banda el mono roig de la selecció per tornar a vestir-se els colors del club ontinyentí en una cursa conformada per 750 metres de natació, 20 kilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.

  Pel que fa al resultat, els poc més de 10 minuts que va emprar l’ontinyentí en completar la natació, un segment ciclista a més de 37 kilòmetres per hora i una carrera a peu en 16 minuts i 2 segons, van servir a Vicent Gandia per finalitzar la prova en la quarta posició de la categoria júnior i entre els 10 primers llocs de la classificació general.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -