2100 participants a la Sant Silvestre solidària d’Ontinyent

0
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

La Cursa Sant Silvestre d’Ontinyent batia ahir la seua xifra rècord de participants, arribant a xifres molt importants per a una cursa d’aquest tipus: Si dels 1290 dorsals repartits en l’edició de 2013 es va passar a 1761 en 2014, enguany han estat 2100 els venuts enguany a benefici d’ANIMA, l’associació de lluita contra el càncer d’Ontinyent d’Ontinyent.

La cursa, organitzada per la regidoria d’Esports conjuntament amb els clubs d’atletisme locals, tenia lloc aquest dimecres 30 de desembre pel recorregut habitual amb punt de partida a la Plaça Major, una volta es finalitzava el repartiment dels dorsals. A iniciativa del regidor d’esports, la cursa servia també per retre homenatge al corredor ontinyentí David Cañete Martínez, després que Óscar Borrell així ho proposara a la família del tristament desaparegut esportista. Enguany, a més, es comptava amb la novetat d’un “xupinazo” per començar la prova, que era disparat des del balcó de l’Ajuntament vell per la primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, agraïa la massiva resposta a la convocatòria “en la què els ontinyentins han tornat a mostrar que la nostra és una ciutat esportiva i solidària, a la que esta volta hem fet front comú per recaptar fons per a la lluita contra el càncer mentre passem junts una estona saludable i sobretot molt divertida”, manifestava Borrell, qui tenia paraules d’agraïment per als clubs d’atletisme locals, així com per als voluntaris de Protecció Civil, la policia local, i les empreses i comerços que han donat regals i detalls per sortejar.