AER conclou el seu any d’activitats el pròxim 14 de Novembre

0

L’Associació d’Emprenedors Rurals celebrarà dissabte que ve 14 de Novembre a Tibi la seua tradicional Trobada Anual de tancament de les activitats anuals. Donades les circumstàncies actuals, l’esdeveniment es retransmetrà per streaming per a tots aquells que vulguen seguir-lo a través dels canals Facebook Live o Youtube de l’Associació.

A pesar que l’any 2020 ha sigut absolutament atípic, AER ha tractat de dur a terme les activitats del seu Pla Estratègic adaptant-se a les diferents situacions que s’han anat plantejant al llarg de l’any per les mesures per a combatre la Pandèmia del COVID19.
En l’esdeveniment del pròxim dissabte es farà un repàs per les activitats desenvolupades, així com dels nous projectes d’Emprenedors socis de AER, que han sigut capaços de dur-los a terme malgrat les circumstàncies tan excepcionals d’enguany.

La jornada acollirà una xarrada TEDx de la mà de Núria Domenech, oradora TEDxAlcoi, on parlarà sobre l’excel·lència unida a la tradició amb Cellers Les Alcusses, i de presentar un projecte col·laboratiu nascut en ple confinament arràn de l’Associació. També comptara al tancament amb les paraules de Teresa García Muño, Directora General d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.

Es pot consultar el calendari d’activitats complet al seu canal de facebook: https://www.facebook.com/events/699988977292129

Publicitat