22/05/2024 - 6:53
Més

  Els equips del Club Martínez Valls Bàsquet competeix en un 3c3

  Altres notícies

  Els equips del Club Martínez Valls Bàsquet d’Ontinyent ha estat participant el passat dijous i divendres en un campionat 3c3 organitzat pel mateix club. Les jugadores i jugadors de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet han aprofitat les vacances nadalenques per a competir en aquesta activitat que té com a objectiu generar un espai de competició sense la intervenció directa de l’entrenador i promoure el “fair play”.

  El director tècnic del club, Nico Sánchez, explicava que “aquest concepte, el ‘fair play’, significa joc net. Volem promoure que les jugadores i jugadors tinguen una actitud respectuosa i correcta a la pista. El bàsquet és un esport molt intens però això no vol dir que no puga ser un esport en el qual les persones respecten les normes i, sobretot, respecten als seus companys, tant els del seu propi equip com els de l’equip rival”.

  D’aquesta manera, durant la competició el paper dels entrenadors i entrenadores ha sigut només el de controlar les necessitats logístiques d’aquesta i intervenir només en cas de discussió, deixant al planter prendre les seues pròpies decisions a la pista de joc. “Les xiquetes i xiquets han respost molt bé a la dinàmica i el resultat ha sigut bastant satisfactori” declarava Sánchez.

  A més, aquesta activitat ha servit també per què els equips continuen actius durant les vacances de Nadal i abans que tornen a la competició el pròxim cap de setmana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -