Aquest cap de setmana s’ha celebrat, a la ciutat de Gandia, una nova edició de l’Ican Triathlon Spain. En aquesta ocasió, han estat sis els triatletes ontinyentins que han representat el club en les proves de distància olímpica i de mitja i llarga distància (anomenades popularment mig Ironman i Ironman).

Nuria Tolsá, Quique Campos, Jordi Musté i Toni Bataller van completar un triatló en distància olímpica, format per 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera a peu. Pel que fa als resultats, cal destacar la tercera posició de Núria Tolsá en categoria sub23.

Vicente Tolsá, Pere Llobregat i Vicente Granero es van atrevir amb les dues distàncies més llargues. Tolsá, qui competia en la categoria del grup d’edat d’entre 45 i 49 anys, va participar al Half Ican (mitja distància). Aquesta cursa va estar formada per 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de carrera a peu.

Llobregat i Granero, en canvi, va prendre l’eixida de la distància més llarga, una prova que coneix ben bé. Quasi mig dia van necessitar els esportistes per a completar els 3.800 metres de natació, els 180 quilòmetres de ciclisme i els més de 42 quilòmetres de carrera a peu que conformaven aquesta cursa en distància Ironman.