20/06/2024 - 23:16
Més

  Cultura organitza la I Mostra de Nanos i Gegants a Bocairent

  Altres notícies

  Cultura de la Generalitat organitza la I Mostra de Nanos i Gegants Valencians ‘Xicotets i grans’ a Bocairent dins de les jornades culturals i festives dedicades a les manifestacions de la cultura popular, junt amb el cant valencià d’estil i la música de pols i pua en el marc d’activitats que organitza la Conselleria en la capital cultural valenciana de la Vall d’Albaida.

  Les colles que participaran a Bocairent seran les dels pobles d’Ador, Alcoi, Benetússer, Bocairent, Borriana, Daimús i Ontinyent. L’acte està programat per al diumenge 24 d’octubre al matí i consistirà en la plantada de gegants, la ballada de cadascuna de les colles i una ballada final com a comiat.

  La Mostra va tindre una primera parada a València el passat 25 de setembre i finalitzarà el seu recorregut el pròxim 31 d’octubre a Alcoi.

  Aquesta mostra, que ha estat impulsada mitjançant l’Institut Valencià de Cultura (IVC) amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants, compta amb un cartell dissenyat per l’il·lustrador valencià Manu Garrido.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -